A méhpempő nem gyógyszer, de igen hatásos táplálkozás-kiegészítő.

A méhpempő nagy vitamintartalmánál fogva az emberi testet alkotó sejteket táplálja,
anyagcseréjét javítja, ezért „ott segít, ahol baj van”, hiszen a betegségeket egy-egy sejtcsoport hibás működése okozza.

A méhpempő összetétele nagyon komplex. Sokszor és sokan elemezték, de az anyag néhány százaléka még ma is ismeretlen.

Fő tömege rendkívül jó minőségű fehérje. Legfontosabb összetevői a vitaminok: a B-vitaminok teljes sorozata megtalálható benne. Ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják.

Természetes összetétel, az egyes alkotó elemek egymás hatását erősítik.

Több évtizedes embergyógyászati tapasztalatok alapján teljes felelősséggel kijelenthető, hogy az emberi szervezetre nem ártalmas, egészséget nem károsító mellékhatása nincs még rendkívül nagy adagban sem.

A várandósság létrejöttéhez elengedhetetlen, hogy a hormonok szabályosan, és jól működjenek.

A méhpempő pedig kiválóan alkalmas a hormonok természetes befolyásolására.

Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.

Klikai kísérletek során bebizonyították, hogy a méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.

Sokféle méhpempővel talákozhatunk. Van amelyeket kapszulákban, szárítva, vagy alkohollal keverve vásárolhatunk meg.Viszont ezek hatása mind elmarad a nyers méhpempőjétől, amit méhészetünktől is megvásárolhatnak.

Mézes Gergő és családja

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női meddőség leküzdésében egyedülálló módon segít, hiszen ez a teljesen természetes, méhek által előállított garatmirigy váladék jelentősen megnöveli a foganás valószínűségét.

A tiszta méhpempő segít a hormonháztartás egyensúlyának megteremtésében, megvastagítja a méhnyálkahártyát, növeli a lutenizáló hormonok mennyiségét a vérben, ami pedig a peteérés elősegítésében játszik kiemelkedően fontos szerepet.

A petefészkek megfelelő működését is fantasztikus módon elősegíti, így azoknak a nőknek feltétlenül ajánlott a szedése, akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusa, vagy nem működik megfelelően a petefészke. Minél idősebb korban szeretne valaki gyermeket vállalni, annál inkább ajánlott a méhpempő kúraszerű szedése, hiszen segít megteremteni a szervezetben a megtermékenyüléshez szükséges ideális körülményeket, mivel bizonyos hormonok működése az életkor előrehaladtával egyre csökken.

A lombikprogramban is bizonyítottan egyre fontosabb szerepet kap, hiszen a megtapadást elősegíti, így az első 12 hétben fokozottan ajánlott a szedése.

A méhpempő serkenti a progeszteron szintjét a női szervezetben, így képes jelentős mértékben csökkenteni a spontán vetélés kockázatát.

Tehát a vágyott terhesség előtt, és az első időszakban is ajánlott a szedése.

HOGYAN SZEDD A MÉHPEMPŐT?

A méhpempő fogyasztása táplálkozás-kiegészítőként:
A mézben elkevert méhpempőt reggeli előtt. (ill. este étkezés előtt) éhgyomorra kell elszopogatni.

Adagolás egy átlagos 70 kg-os felnőtt részére:
A méhpempőt tartalmazó fecskendő tartalmát az alábbiak szerint javasolt fogyasztani:
Normál adagolás: naponta 1 osztásnyi pempő.
Általános erősítésre: naponta 1-2 osztásnyi pempő.
Súlyosabb állapotban, erősen leromlott szervezet, nagyon gyors javulás igénye vagy konkrét célok esetén az adag növelhető naponként 2×2 osztás mennyiségig (reggel és este, étkezés előtt).

Különleges esetben az adag növelhető napi 5 gr-ig (csak tisztulás után, enyhe hasmenést okozhat!)

Ha kívánt teherbeesés nem következik be, mindkét szülő-jelöltnek szükséges szedni a méhpempőt, először normál adagolással, két hónap után növelt adagban. Egyidejűleg ajánlatos a virágpor fogyasztása is, hogy a szülők szervezetét feltöltse nyomelemekkel, vitaminokkal.

Vásárold meg a tiszta méhpempőt Mézes Gergő Méhészetéből:

Méhpempő 30 napos kúra

Tiszta méhpempő 30g
Tiszta méhpempő 50g
Tiszta méhpempő 100g

KÉRDÉSED VAN?

HÍVJ MINKET ÉS MINDENBEN SEGÍTÜNK!
+36 70 500 7860