Szüntesse meg fájdalmait csontkovács segítségével!

parallax background

Mitől hatékony a csontkovács?


A legtöbb ember évekig vagy évtizedekig együtt él olyan fájdalmakkal, amit pár kezelés alatt meg lehet szüntetni. A csontkovács nem tünetileg kezeli a fájdalmat, hanem annak kiindító okát igyekszik megszüntetni.

Gyógyítható betegségek: hátfájás, derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, lúdtalp, lábzsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, kézzsibbadás, ujjzsibbadás

A terápia holisztikus szemléletű, vagyis a test és a lélek egészségét egymással szorosan összefüggő egésznek tekinti. Ebből adódóan válik a kezelés teljesen személyessé, ahol a lélek töltődni tud, míg a test a fizikai fogások által gyógyulni kezd.
Maga a terápia négy fázisból tevődik össze. Első lépésben egy állapotfelmérés történik, amely során a kezelés szempontjából fontos kérdések merülnek fel. Majd a testtartásból, megállapítja, hogy mit üzen a test, és hogy ennek vélhetően milyen lelki háttere lehet.

Ugyan is minden testi bajnak, lelki oka van. A szervezetünk, mint egy nagyon finomra hangolt műszer jelezi, ha valami nem jó a számunkra, először csak fájdalom formájában, ha erről nem veszünk tudomást, akkor ebből idővel betegségek alakulhatnak ki. Ennek a kiderítésben szükség van az egyén nyitottságára is.
Ezután masszírozás következik, ami előkészíti a szervezetet a csontkovácsolásra. Az utolsó lépés maga a csontkovácsolás, amely fizikai fogásokkal helyre teszi a kimozdulásokat. Végén megnézi, hogy javult-e a tartás.

A kezelés időtartama: 1 óra. Kezeléseinkhez igény szerint még kérhető talpmasszás és fül akupunktúra is.

Csontkovács elérhető minden pénteken, illetve előre egyeztetett időpontban.

Meghívó Önnek és családjának


A Mézmúzeumba betérők nem csupán mézeket kóstolhatnak, hanem megismerkedhetnek a méhészkedés történetével, régi méhészeti eszközökkel, a méhészet alapjaival, kipróbálhatják a szakma alapfogásait, s akár saját mézet is „pörgethetnek”.

Jóleső érzés, hogy ma a Vizsolyba érkezők és itt megpihenők gyakran keresik fel a Mézmúzeumot, egyre több iskolai- és felnőtt turisztikai csoport látogat el hozzánk.

Önt is arra biztatom: ha a környéken jár, térjen be Vizsolyba, a Mézmúzeumba!

Megkóstolja a méhek és az ember együttműködésének „csodáit”, és közben elmesélem, hogy a 2015-ben megkezdett, Magyarország első apiterápiás – a méhek termékeinek gyógyító célú felhasználásán alapuló – vendégházát mikor és hogyan próbálhatja ki!

 
Nyitva tartás:
Mindennap 9-17 óráig

Belépőjegy árak: 
* 500 HUF/fő
* 6 éves kor alatt a belépés ingyenes 
* A belépő tartalmaz 1 db 45g mézet, 1 előadást és szezonálisan, az időjárás függvényében az aktuális méhészeti munkák bemutatását.
* Egyedi igény vagy csoport bejelentkezés esetén telefonon keressenek bennünket!
* Amennyiben csak a mézboltba érkezik, nem kell belépőt fizetnie.

telefon: +36 70 500 7860

Különleges méz élmény, tiszta ízek, egészséges gasztronómia. Látogasson el hozzánk és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

Ezekkel várjuk Önt, barátait, családját: