Immunrendszer támogatás és egészséges élet Mézes Gergővel

A hideg idő, a vírusos időszak könnyen próbára teheti immunrendszerünket. Stresszes, mozgásmentes életmódunk, helytelen táplálkozásunk pedig megbetegíthet.

Ismerd meg, hogy szárnyas kis barátaink által milyen nagyszerű lehetőségeink vannak az egy egészségesebb, jobb minőségű élet elérésében.

Vírus és baktériumok ellen

Propoliszos termékeink segítséget nyújthatnak a vírusok és baktériumok elleni harcban. 

Ezt írja a Wikipédia: A propolisz gyógyhatását az emberiség több ezer éve ismeri. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható. Sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, antibiotikus összetevőket tartalmaz. A népi és a természetgyógyászat már évezredek óta használja.

 

Vitalitás és lendület

A méhek által gyűjtött virágpor rengeteg vitamint, ásványi anyagot, növényi tápanyagot és enzimet tartalmaz, amelynek mindegyike fontos az emberi szervezet számára.

A virágpor 23%-a fehérje, így ideális izomépítéshez, izomtömeg megtartásához. Sok antioxidánst is tartalmaz, így védi az izmokat az intenzív edzések során.

Kutatások bizonyítják, hogy a virágpor lerövidíti a testmozgás utáni helyreállási időszakot. Illetve a sportolóknál edzés után segít hamarabb visszaállítani a helyes pulzusszámot, vérnyomást.

Gyermekvállalás, női problémák

Gyermekáldás

A méhpempő nem gyógyszer, de igen hatásos táplálkozás-kiegészítő.
A méhpempő nagy vitamintartalmánál fogva az emberi testet alkotó sejteket táplálja, anyagcseréjét javítja, ezért „ott segít, ahol baj van”, hiszen a betegségeket egy-egy sejtcsoport hibás működése okozza.

A várandósság létrejöttéhez elengedhetetlen, hogy a hormonok szabályosan, és jól működjenek.

A méhpempő pedig kiválóan alkalmas a hormonok természetes befolyásolására.

Klinikai kísérletek során bebizonyították, hogy a méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a luteinizáló hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.

Változókor

A változókor akkor következik be, amikor a petefészkek már nem termelnek havi rendszerességgel petesejteket, így elapad a szervezet ösztrogén ellátása, a menzesz előbb rendszertelenné válik, majd végleg megszűnik.

Ilyenkor hormonpótlásra van szüksége a szervezetnek.
Itt jön képbe a méhpempő.

A méhpempő olyan természetes növényi hormonokat tartalmaz (természetes ösztrogén), amik enyhítik ill. késleltetik a klimax tüneteit. A pempő ráveszi a szervezetet annak a hormonnak a termelődésére, amiből éppen kevés van.

Gyerekeknek

Igyekeztünk olyan termékeket is megalkotni, amik tartalmazzák ugyan a méhek által előteremtett fantasztikus anyagokat, mégis finomak és ínycsiklandóak a kicsik számára. 

Amikor már beteg vagy

A megfázásra vény nélkül kapható természetes alapú szerek is tartalmaznak általában mézet.

A méz a sejtek táplálásához szükséges minden anyagot tartalmaz, emellett természetes immunerősítő, baktériumölő, gyulladásgátló.

A méz jótékony hatása a benne található 100-nál is több aromaanyagnak, 28 féle aminosavnak, 12 féle ásványi anyagnak, 10 féle szénhidrátnak, 8 féle vitaminnak, továbbá enzimeknek, szerves savaknak, és baktériumölő anyagoknak köszönhető.

Megfázás és torokfájás kezelésére is alkalmas lehet.