A méhpempő hatása eredményeként hamarabb teljesülhetnek a vágyai,
mert javítja a teherbeesés esélyeit

parallax background

A méhkirálynők eledele, s akár az Öné is, ha babát tervez!


A méhpempő hatása akkor kezdte felkelteni a kutatók figyelmét, amikor rájöttek, hogy ugyanazon petéből keletkezhet anyaméh is, mint a munkásméhek. E csodához azonban a méhpempő kell, a méhkirálynőt ugyanis ezzel etetik fejlődése során és később is.

Ez a több, mint százféle összetevőt tartalmazó szupertáplálék – aminosavak, nyomelemek, vitaminok, fehérjék és ásványi anyagok – rendkívüli módon felerősíti az emberi szervezetet is. Hatása több, mint csodálatos, számos betegségnél elősegíti a gyógyulást, valamint preventív hatása figyelemreméltó. A teljesség igénye nélkül segít a fáradékonyság leküzdésében, az Alzheimer-kór, a szívinfarktus, és az érelmeszesedés megelőzésében, a szklerózis multiplex, az asztma és a hörghurut kezelésében, a reuma és az ízületi problémák enyhítésében, a klimax rendezésében.

Sőt, a megtermékenyülés, a teherbeesés esélyét is növeli!

A tiszta méhpempő íze kissé kesernyés, így mézzel tartósított formában is elérhető nálunk. A pempő fémmel nem érintkezhet, így műanyag vagy porcelán kanállal kell fogyasztani az ajánlott napi 1 gramm pempőt a pár mindkét tagjának. Reggel, éhgyomorra, étkezés előtt legalább fél órával kell elfogyasztani, szájban, nyelv alatt tartani addig, amíg el nem olvad. Tárolása hűtőben, 1-5 Celsius fok közötti hőmérsékleten. A méhpempő hatása tovább erősíthető fehérjében és aminosavakban gazdag virágporral, amiből naponta egy teáskanálnyit kell elfogyasztani.
parallax background

Olvassa el, hogyan növeli a méhpempő hatása a teherbeesés esélyét!

A méhpempő jótékony hatása tovább erősíthető a fehérjében és aminosavakban gazdag virágporral, amiből naponta egy teáskanálnyit kell elfogyasztani.

Így segít a nőknek és a férfiaknak!

Nőként így segít Önnek a méhpempő

Férfiként így segít Önnek a méhpempő

 
A siker növelése érdekében ajánlott a férfiaknak is a fogyasztása. Jótékony hatással van a szervezetre, növeli a tesztoszteron termelődését, javítja a hormonháztartás működését. Emellett fontos tulajdonsága, hogy összetevőinek köszönhetően növeli a hímivarsejtek számát, azok életképességét és mozgékonyságát. Merevedési zavar esetén is természetes segítséget nyújthat, fokozza a nemi vágyat és növeli a potenciát.
parallax background

Önnek is segít, ha babát terveznek párjával!

A méhpempő a tudatos családtervezés fantasztikusan hatékony segítője. Igazi áldás minden olyan leendő anyuka és házaspár számára, akik családi terveik sikeres és boldog megvalósulásához szívesen fogadják az anyatermészet egészséges ajándékait.

Most hatáserősítő ajándék virágporral!

2 adag 30 napos méhpempő kúra rendeléséhez most 200g virágport küldünk ajándékba!

A 200g-os virágport nem kell kérnie, azt teljesen automatikusan csomagoljuk és küldjük.

Kattintson a képre termék részleteiért!

parallax background

További méhpempő termékek