Valódi magyar termelői méz a hamisított mézek helyett
A hivatás összeköt!
2018-05-04
Méhméreg terápia, Sclerosis multiplex
Sclerosis multiplex gyógyítása méhméreg terápiával
2018-05-22

Magyar termelői méz

 
Manapság nagyon sok féle „mézet” lehet vásárolni, különféle áron. Szinte minden bolt polcán találunk mézeket, sajnos viszont ezeknek a 40 %-a laboratóriumi vizsgálatok alapján hamisítvány. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület abban szeretne segítséget nyújtani a vásárlóknak, hogy könnyebben fel tudják ismerni az eredeti, kiváló minőségű, hamisítatlan magyar mézeket, ezért egyedi üveg és zárszalag került bevezetésre. Ez a kettő együttes használata biztosítja a kifogástalan minőséget.
 
A tiszta eredetű, beazonosítható forrásból származó magyar termelői méz beszerezhető a termelői piacokon vagy nálunk a webshopon keresztül, esetleg látogassanak el hozzánk, Vizsolyba Magyarország első Mézmúzeumába. Interaktív programlehetőség várja Önöket Méhészetünkben, sőt a mézkóstolásra is van lehetőség.

Vásárlói visszajelés

  • „Őszinte elismerésemet küldöm Molnár Gergely Úrnak és Családjának. Hihetetlen minőségűek a termékeik, soha nem ettem még ennyire finom és különleges mézeket, sőt a fenyőméz kivételével soha nem szeretettem igazán a mézet, noha mindig nagyra tartottam a természetnek ezt a csodáját. Az Önök termékei igazi desszertek, helyettesítenek minden édességet.”

    Sz.Á.

Lepd meg párodat egy 2 éjszakás kikapcsolódással a Mézes Vendégházban!
Klassz ajándék karácsonyra, igazi élmény, amire örökké emlékezni fog! - Igénybe vehető, januártól!
Klassz ajándékötlet
karácsonyra!
1000 Ft BÓNUSZ AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ
Ennyivel kevesebb a számla, vagy több méz fér az árba!
Ha legalább 8000 forintért vásárol.
Kérje a kuponkódot, vásárláskor pedig érvényesítse a pénztár oldalon.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat

Elfogadom, hogy a mezesgergo.hu e-mailt küldjön nekem