Többféle módon felfrissülhet Nálunk


Reflexológia - Talpmasszázs


A reflexzóna masszázs, a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszer által a kéz, láb és fül reflexzónáin keresztül befolyásolni tudja a szervek működését.
Első alkalommal a reflexológus állapotfelmérést végez, ami egy részletes kikérdezésből és a talpon található összes reflexzóna végigtapogatásából áll. A reflexzónákat feltérképezve a reflexológus megtalálja az adott személy zónáiban található lerakódásokat és elváltozásokat.

A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ a beteg testi-lelki állapotától, az adott betegség fennállásának idejétől, illetve a kezelésekre való reakcióképességétől.
A gyógyításon túl a reflexológia használható kizárólag állapotfelmérésre, megelőzés céljából, (mivel ezzel a módszerrel már akkor felfedezhető egy szerv, vagy szervrendszer legyengülése, amikor az orvosi vizsgálatok még nem mutatnak kóros elváltozást), valamint kúra utáni folyamatos karbantartásra.

Reflexológia / talpmasszázs segítségével gyógyítható betegségek

A reflexológia ugyan egyedül is hatásos, de a gyógyulás folyamatát felgyorsíthatjuk, ha természetes gyógymódokkal egészítjük ki pl.: gyógynövény- és apiterápiával, táplálkozási- és életmód tanácsadással, mozgás- és masszázsterápiákkal.

A reflexológia, mint gyógymód azon esetekben használható, amelyeknél a szervezet saját öngyógyító és önszabályozó rendszere megfelelően működik.

Gyógyítható betegségek:

Emésztőrendszeri problémák, Szív- és Érrendszeri betegségek, Légzőszervi rendellenességek, Anyagcsere zavarok, Allergiás betegségek, Magas és alacsony vérnyomás, Daganatos betegségek, Immunerősítés, Bőrbetegségek, Ideg- és elmebetegségek, Férfi- és női betegségek
parallax background

Hátmasszázs


A hátmasszázs célja a hát, a nyak, a váll és a deréktáj izmainak lazítása, illetve ezen testrészek vérellátásának javítása. Az említett testtájak esetében a krónikus fájdalom kialakulásának oka általában a sok ülés, helytelen testtartás, a rendszeres ülőmunka. A mindennapi megterhelés és stressz során izmaink görcsössé válnak, melyen hátmasszázzsal segíthetünk.

A hátmasszázs jótékony hatásai a kezelés jellegéből fakadóan serkenti a vérkeringést és egyszerre frissíti a testet és a lelket. A hátmasszázs élénkítő és lazító hatásának köszönhetően tökéletes lehetőség stressz oldására vagy akár helyi fájdalomcsillapításra.

Különleges méz élmény, tiszta ízek, egészséges gasztronómia. Látogasson el hozzánk és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

Ezekkel várjuk Önt, barátait, családját: