Propolisszal a vírus ellen? - Mézes Gergő Méhészete

Itt az áttörés?

A propolisz hatékony lehet a vírusok ellen!

A ScienceDirect tudományos weboldal nemrég tanulmányt közölt arról, hogy a propolisz hogyan segíthet a vírusok legyőzésében.

A tanulmányt ide kattintva olvashatjátok angol nyelven.

Lefordítottunk nektek néhány fontos mondatot az írásból.

“A propolisz (mézelő méhek által növényi váladékból előállított, gyantás anyag) már régóta használatos a hagyományos gyógyászatban, és széles körben fogyasztják egészségvédő és immunrendszer-erősítőként. A járvány hatására világszerte megnőtt az érdeklődés a propoliszos termékek iránt, hiszen a fertőzés mechanizmusának különböző összetevői potenciális célpontok lehetnek a propolisz vegyületek számára.

A vírus tüskefehérjéje teszi lehetővé a szervezetbe való bejutását. A propolisz komponenseinek gátló hatása van a szervezetben jelenlévő ACE2, TMPRSS2 és PAK1 jelátviteli utakra; ezenkívül az antivirális aktivitást is bizonyították. Klinikai vizsgálatokban a propolisz elősegítette a gyulladásgátló citokinek immunszabályozását, ezzel csökkentve a betegség fő halálozási tényezőjének számító citokin-vihar szindróma kockázatát. Ráadásul a propolisz segítséget nyújthat a betegeknél különösen veszélyes különféle társbetegségek, köztük a légzőszervi megbetegedések, a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a rák kezelésében.

Tekintettel a járvány által okozott jelenlegi vészhelyzetre és a korlátozott terápiás lehetőségekre, a propolisszal, mint ígéretes és releváns terápiás lehetőséggel számolhatunk, amely biztonságos, könnyen beadható, és könnyen elérhető bárki számára.

A propolisz bizonyítottan gyulladáscsökkentő és immunszabályozó hatást fejt ki.

A propolisz mindezek mellett nem lép kölcsönhatásba a fő májenzimekkel, vagy más kulcsfontosságú enzimekkel az Egészségügyi Világszervezet által elfogadott kritériumok szerint, ezért a propolisz az orvosok által javasolt gyógyszerekkel egyidejűleg alkalmazható.

Mivel ez egy kockázatmentes termék, jó reménnyel javasoljuk használatát a fertőzés kockázatának és hatásának csökkentésében bízva. “

Propolisz termékeink

PROPOLISZOS TINKTÚRA

PROPOLISZ

ALKOHOLMENTES PROPOLISZ

PROPOLISZOS SZÁJSPRÉ

Mézes Gergő Méhészete
Lepd meg párodat egy 2 éjszakás kikapcsolódással a Mézes Vendégházban!
Klassz ajándék karácsonyra, igazi élmény, amire örökké emlékezni fog! - Igénybe vehető, januártól!
Klassz ajándékötlet
karácsonyra!
1000 Ft BÓNUSZ AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ
Ennyivel kevesebb a számla, vagy több méz fér az árba!
Ha legalább 8000 forintért vásárol.
Kérje a kuponkódot, vásárláskor pedig érvényesítse a pénztár oldalon.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat

Elfogadom, hogy a mezesgergo.hu e-mailt küldjön nekem