Terapeutáink - Mézes Gergő Méhészete

Ismerje meg terapeutáinkat

Dr. Anas Alnazer

Belgyógyászat, Klinikai Farmakológia
Komplementer medicina, Fitoterápia
Apiterápia, Arab medicina

Tanulmányok:

  • 1990- Semmelweis Egyetem – Általános Orvostudományi Kar
10 éven keresztül vettem részt klinikai farmakológiai kutatásokban. A szíriai Egészségügyi Minisztérium felkérésének eleget téve kutatásokat vezettem Damaszkuszban, a Shekhu Kutató Központban, az alábbi témakörökben: gyomorfekély kezelése, felső gastrointestinális vérzés, magas vérnyomás, sclerosis multiplex és cukorbetegség. Ezt követően fordultam az alternatív orvostudományok felé.
Jelentős szerepet vállaltam, hogy újjáéledjen az arab világban az Alternatív és Arab Medicina.
Szíriában, a magánklinikámon több tízezer embert kezeltem és segítettem, az elmúlt 20 évben. Minden esetben személyre szabott kezelési tervet alakítok ki, melynek hatékonyságához elengedhetetlen a páciens aktív részvétele és kitartása.
Állapotfelmérés és a betegségek kezelése

Állapot felmérés keretében a páciens leleteinek megtekintése és megbeszélése alapján kezelési tervet készít Doktor úr, így a korábbi orvosi papírokat kérjük, hozzák magukkal.

Komplex kezelést végez, ami azt jelenti, hogy a szükséges terápiát (nedves köpölyözés, száraz köpölyözés, lézerterápia, méhméreg terápia, kaptárlevegő terápia) diéta és gyógynövények használata egészíti ki.

Kezelés menete 1 órát vesz igénybe.


Időpontfoglalás az apiterapiaskozpont@gmail.com email címen.
Egyes betegségek természetes terápiái:

Emésztőrendszeri betegségekre, arcüreggyulladásra, ízületi fájdalom csillapítására, carpalis szindróma kezelésére a nedves köpölyözést lehet használni.
Befagyott váll szindrómára, nyak – gerinc problémákra, asztmára hatásos a száraz köpölyözés.
Légzőszervi betegségek kezelése esetén a száraz köpölyözést, kaptárlevegő terápiát, diétát és gyógynövények használatát tartalmazza a terápia, amit hetente egyszer, 1- 2 hónapon keresztül kell alkalmazni.
Magas vérnyomás kezelésében nedves köpölyözést, propoliszt, diétát és gyógynövényeket használnak. Nedves köpölyözésnél a két kezelés között egy hónapnak kell eltelnie, ez akár egy évig rendben tarthatja a vérnyomást.
parallax background

Melegné Liszkai Katalin

Tanulmányok:

  • 1982- HIETE Egészségügyi Főiskolai Kar
  • 2006- Numerológia
  • 2007- Reflexológus, Természetgyógyász
  • 2013- Fitoterápia
  • 2016- Életmód- tanácsadó és terapeuta
Érdeklődésem a segítőszakmák iránt mindig is megvolt, így egyértelmű volt az egészségügyi főiskola választása.
Elvégzése után néhány évig védőnőként dolgoztam, majd az élet úgy hozta, hogy 1997- ben megismerkedtem a talpmasszázzsal, ami egyből lenyűgözött.
2007-ben megszereztem a Természetgyógyász oklevelet, és így Reflexológus lettem.

Mestereimnek tekintem Dr. Csikai Erzsébetet, akivel személyes jó kapcsolatom van, és sokat tanultam Tőle, valamint Nagyné Halász Annát. Még ugyanebben az évben ismerkedtem meg egy német quantum fizikus által kifejlesztett Bioinformációs
készülékkel, amit a mai napig használok, és mára elmondhatom, hogy számtalan embernek tudtam általa segíteni.
Kiegészítve a talpmasszázst, úgy gondoltam a fitoterápia, vagyis a gyógynövények ismerete lesz az én utam, hiszen azt tapasztaltam, hogy az emberek belső szerveinek karbantartása legalább olyan fontos.

Mára kiforrott, saját módszerem van, melyben alkalmazom a numerológia, a fitoterápia, a bioinformációs készülék és a saját tapasztalataimból nyert tudást, így tudok személyre szabott életvezetési tanácsot és kész terápiás módszert adni a hozzám fordulók számára.
Természetgyógyász által végzett kezelések

Első lépésben egy állapotfelmérést készít, mely két részből tevődik össze. Először egy rövid numerológiai elemzést készít a születési dátumból, melynek célja az elrendelt életút feltárása és bizonyos hajlamaink megismerése. Majd egy BIOINFORMÁCIÓS készülékkel vizsgálja meg, ami a szervezetben lévő egyensúlyzavarokat mutatja meg. A kapott eredmények alapján határozza meg, hogy milyen terápiára – masszázs, csontkovácsolás, energetikai kezelés, apiterápiás termékek, tisztítás, fitoterápia, táplálék kiegészítők, Bach virág terápia, Schüssler-féle sók – van szükség, így egy egyénre szabott életmód tanácsadással zárul. A kezelés 1 órát vesz igénybe.
Fitoterápia (Gyógynövény terápia)

A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása több ezer évre tekint vissza, ezért az egyik legősibb módszere a betegségek és fájdalmak megszüntetetésének, megelőzésének. A növényi részek, és a belőlük előállított készítmények gyógyászati alkalmazásán alapszik.

A természetes hatóanyagok felhasználása kevesebb mellékhatást eredményez ugyanakkor kúraszerű használatuk sok esetben tartós javulást eredményez.

Rendelési időpont: kéthetente csütörtökönként előre egyeztetett időpontban! Időpontfoglaláshoz írjon az apiterapiaskozpont@gmail.com email címre.
parallax background

Bodó-Bán János

Csontkovács-Gyógyító
Szeretettel ajánlom gyógyító munkámat a figyelmükbe. A legtöbb ember évekig vagy évtizedekig együtt él olyan fájdalmakkal, amit pár kezelés alatt meg lehet szüntetni.

Hátfájás, derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, lúdtalp, lábzsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, kézzsibbadás, ujjzsibbadás. A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalommentes.
Nem durva erőkifejtéssel történik az izületek, csontok közvetlen "kiropogtatása", hanem energiakezeléssel, masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az izületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól a helyükre ugranak, gyógyulnak.

Kérem, mutassák meg ezt a lehetőséget ismerőseiknek és barátaiknak, minden olyan embertársuknak, akinek szüksége van gyógyulásra! Köszönettel!

Rendelési időpont: minden pénteken 14:00 órától. Időpontfoglaláshoz írjon az apiterapiaskozpont@gmail.com email címre.
parallax background

Szalainé Molnár Diána

Fitoterapeuta természetgyógyász,
Hormonegyensúly tanácsadó

Állapotfelmérés után:

  • Fitoterápia tanácsadás gyógynövényeket alkalmazva
  • Aromaterápia tanácsadás illóolajokat alkalmazva
  • Apiterápia tanácsadás méhészeti termékeket alkalmazva
  • Komplementer hormonegyensúly tanácsadás
Szalainé Molnár Diána fitoterapeuta természetgyógyász és hormonegyensúly tanácsadó vagyok.
2011-ben került a szemem elé az apiterápia, természetesen már gyerekkoromban is használtuk a méhek által előállított termékeket, illetve gyógynövényeket kisebb, nagyobb megbetegedéseinkkor.

Ebben az évben hallottam egy remek előadást az I. Magyar Apiterápiás Konferencián és ekkor kezdtem el komolyabban foglalkozni a méhészeti termékek gyógyászati alkalmazásával.

2012-ben keresni kezdtem, hogy hol tanulhatom ezt a legmagasabb színvonalon az oktatási rendszeren belül Magyarországon, ekkor találtam rá a miskolci székhelyű Konnektív Felnőttképző központra.
2013-ban kezdtem meg természetgyógyászati tanulmányaimat Sári Rózánál.
Ezzel egy időben kezdtem el külföldi, - főként orosz, ukrán, amerikai, kanadai - kutatások eredményeit olvasni, fordítani és beépíteni a tanulmányaimba, később pedig a praxisom gyakorlatába. Mire sikerült az alapmodulokat sikerrel zárni, már megtartottam első előadásomat „ A méhek hullaként is hasznosak” címmel egy apiterápiás konferencián.
Végül 2016-ban, sok-sok papírmunka után kezdtem el praktizálni.

A tanulás nem állt meg, továbbra is szívom magamba a külföldi kutatások tapasztalatait és építem be a hazai gyakorlatba.

Elméleti és szakmai tudásomért köszönet: Sári Rózának, Dr. Körmendy-Rácz Jánosnak, Gillich Istvánnak, Árvay Györgynek, Dr. Stefan Stangaciu-nak, Rudolf Ibolyának, Dr. Nagy Anna Máriának, Kutasi Tamásnak, Li Wanyao professzor asszonynak.

Jelmondatom: „Hivatásom az egészsége!”.
parallax background

Különleges méz élmény, tiszta ízek, egészséges gasztronómia. Látogasson el hozzánk és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

Ezekkel várjuk Önt, barátait, családját:


Mézes Gergő Méhészete
Lepd meg párodat egy 2 éjszakás kikapcsolódással a Mézes Vendégházban!
Klassz ajándék karácsonyra, igazi élmény, amire örökké emlékezni fog! - Igénybe vehető, januártól!
Klassz ajándékötlet
karácsonyra!
1000 Ft BÓNUSZ AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ
Ennyivel kevesebb a számla, vagy több méz fér az árba!
Ha legalább 8000 forintért vásárol.
Kérje a kuponkódot, vásárláskor pedig érvényesítse a pénztár oldalon.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat

Elfogadom, hogy a mezesgergo.hu e-mailt küldjön nekem