Terapeutáink - Mézes Gergő Méhészete

Terapeutáink

Ismerje meg terapeutáinkat

Dr. Anas Alnazer

Belgyógyászat, Klinikai Farmakológia
Komplementer medicina, Fitoterápia
Apiterápia, Arab medicina

Tanulmányok:

  • 1990- Semmelweis Egyetem – Általános Orvostudományi Kar
10 éven keresztül vettem részt klinikai farmakológiai kutatásokban. A szíriai Egészségügyi Minisztérium felkérésének eleget téve kutatásokat vezettem Damaszkuszban, a Shekhu Kutató Központban, az alábbi témakörökben: gyomorfekély kezelése, felső gastrointestinális vérzés, magas vérnyomás, sclerosis multiplex és cukorbetegség. Ezt követően fordultam az alternatív orvostudományok felé.
Jelentős szerepet vállaltam, hogy újjáéledjen az arab világban az Alternatív és Arab Medicina.
Szíriában, a magánklinikámon több tízezer embert kezeltem és segítettem, az elmúlt 20 évben. Minden esetben személyre szabott kezelési tervet alakítok ki, melynek hatékonyságához elengedhetetlen a páciens aktív részvétele és kitartása.

Melegné Liszkai Katalin

Tanulmányok:

  • 1982- HIETE Egészségügyi Főiskolai Kar
  • 2006- Numerológia
  • 2007- Reflexológus, Természetgyógyász
  • 2013- Fitoterápia
  • 2016- Életmód- tanácsadó és terapeuta
Érdeklődésem a segítőszakmák iránt mindig is megvolt, így egyértelmű volt az egészségügyi főiskola választása.
Elvégzése után néhány évig védőnőként dolgoztam, majd az élet úgy hozta, hogy 1997- ben megismerkedtem a talpmasszázzsal, ami egyből lenyűgözött.
2007-ben megszereztem a Természetgyógyász oklevelet, és így Reflexológus lettem.

Mestereimnek tekintem Dr. Csikai Erzsébetet, akivel személyes jó kapcsolatom van, és sokat tanultam Tőle, valamint Nagyné Halász Annát. Még ugyanebben az évben ismerkedtem meg egy német quantum fizikus által kifejlesztett Bioinformációs
készülékkel, amit a mai napig használok, és mára elmondhatom, hogy számtalan embernek tudtam általa segíteni.
Kiegészítve a talpmasszázst, úgy gondoltam a fitoterápia, vagyis a gyógynövények ismerete lesz az én utam, hiszen azt tapasztaltam, hogy az emberek belső szerveinek karbantartása legalább olyan fontos.

Mára kiforrott, saját módszerem van, melyben alkalmazom a numerológia, a fitoterápia, a bioinformációs készülék és a saját tapasztalataimból nyert tudást, így tudok személyre szabott életvezetési tanácsot és kész terápiás módszert adni a hozzám fordulók számára.

Bodó-Bán János

Csontkovács-Gyógyító,
Fülakupunktúrás kezelések talpmasszázzsal
Szeretettel ajánlom gyógyító munkámat a figyelmükbe. A legtöbb ember évekig vagy évtizedekig együtt él olyan fájdalmakkal, amit pár kezelés alatt meg lehet szüntetni.

Hátfájás, derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, lúdtalp, lábzsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, kézzsibbadás, ujjzsibbadás. A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalommentes.
Nem durva erőkifejtéssel történik az izületek, csontok közvetlen "kiropogtatása", hanem energiakezeléssel, masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az izületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól a helyükre ugranak, gyógyulnak.

Kérem, mutassák meg ezt a lehetőséget ismerőseiknek és barátaiknak, minden olyan embertársuknak, akinek szüksége van gyógyulásra! Köszönettel!

Szalainé Molnár Diána

Fitoterapeuta természetgyógyász,
Hormonegyensúly tanácsadó

Állapotfelmérés után:

  • Fitoterápia tanácsadás gyógynövényeket alkalmazva
  • Aromaterápia tanácsadás illóolajokat alkalmazva
  • Apiterápia tanácsadás méhészeti termékeket alkalmazva
  • Komplementer hormonegyensúly tanácsadás
Szalainé Molnár Diána fitoterapeuta természetgyógyász és hormonegyensúly tanácsadó vagyok.
2011-ben került a szemem elé az apiterápia, természetesen már gyerekkoromban is használtuk a méhek által előállított termékeket, illetve gyógynövényeket kisebb, nagyobb megbetegedéseinkkor.

Ebben az évben hallottam egy remek előadást az I. Magyar Apiterápiás Konferencián és ekkor kezdtem el komolyabban foglalkozni a méhészeti termékek gyógyászati alkalmazásával.

2012-ben keresni kezdtem, hogy hol tanulhatom ezt a legmagasabb színvonalon az oktatási rendszeren belül Magyarországon, ekkor találtam rá a miskolci székhelyű Konnektív Felnőttképző központra.
2013-ban kezdtem meg természetgyógyászati tanulmányaimat Sári Rózánál.
Ezzel egy időben kezdtem el külföldi, - főként orosz, ukrán, amerikai, kanadai - kutatások eredményeit olvasni, fordítani és beépíteni a tanulmányaimba, később pedig a praxisom gyakorlatába. Mire sikerült az alapmodulokat sikerrel zárni, már megtartottam első előadásomat „ A méhek hullaként is hasznosak” címmel egy apiterápiás konferencián.
Végül 2016-ban, sok-sok papírmunka után kezdtem el praktizálni.

A tanulás nem állt meg, továbbra is szívom magamba a külföldi kutatások tapasztalatait és építem be a hazai gyakorlatba.

Elméleti és szakmai tudásomért köszönet: Sári Rózának, Dr. Körmendy-Rácz Jánosnak, Gillich Istvánnak, Árvay Györgynek, Dr. Stefan Stangaciu-nak, Rudolf Ibolyának, Dr. Nagy Anna Máriának, Kutasi Tamásnak, Li Wanyao professzor asszonynak.

Jelmondatom: „Hivatásom az egészsége!”.

Különleges méz élmény, tiszta ízek, egészséges gasztronómia. Látogasson el hozzánk és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

Ezekkel várjuk Önt, barátait, családját:


Küldd el kérdésedet! ÜZENETKÜLDÉS helye
A lentebb látható adatok megadásával azonnal elküldheted hozzánk kérdésedet, üzenetedet. Hamarosan visszahívunk, vagy emailben válaszolunk.

A telefonszámot kérem, nemzetközi formátumban írd be!
(+36301234567, vagy +36701234567)
1000 Ft BÓNUSZ AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ
Ennyivel kevesebb a számla, vagy több méz fér az árba!
Ha legalább 5000 forintért vásárol.
Kérje a kuponkódot, vásárláskor pedig érvényesítse a pénztár oldalon.
Információi biztonságban vannak!
Szavazz ránk!
A megjelenő oldal
jobb felső részén kattints
a szavazás gombra!