Apiterápia, Mézes Vendégház-Apiterápiás központ

Mézes vendégház-apiterápiás központ

Röviden a Vendégházunkról

parallax background
Szenvedélyem a környezetem szépítése. Ugyanakkor többen jelezték, akik ellátogattak a Mézmúzeumba, hogy szívesen eltöltenének itt egy pár napot, hiszen olyan nyugodt a környezet, tiszta a levegő és izgalmas a méhészet, illetve a környékbeli látnivalók hosszú sora vár felfedezésre, hogy kézenfekvő volt a gondolat: építsünk egy Vendégházat.

Fontos volt, hogy legyen hely közösen időt tölteni, főzni, társasjátékozni, az udvaron legyen lehetőség focizni, tollasozni, fogócskázni, bográcsozni, jól érezni magukat a vendégeknek, időt, valódi figyelmet fordítani egymásra. Szerettünk volna egy hangulatos, ízlésesen berendezett, otthonosságot kölcsönző helyet biztosítani azoknak, akik minket választanak. Azt gondolom, ezt sikerült megvalósítani itt, Vizsolyban.

Vendégházunk 2 részre osztható, mégis egy térből nyílnak a szobák és az apartman rész. Szobáink nevüket mézfajtákról kapták, mindegyik kétágyas, és saját fürdőszobával rendelkezik, igény szerint pótágyazhatóak. Napraforgó szobánkat a lenyugvó nap fénye aranyozza be, így a narancssárga és a napsárga az uralkodó szín. Akác szobánkban a lila és a fehér hódít, két fő részére, pároknak ideális. Hárs szobánkban pedig az élénk zöld és a citromsárga adta frissesség honol. A szobákhoz egy minden eszközzel ellátott, tágas konyha tartozik, melyben víztisztító is van, illetve egy 30 m2 területű nappali-étkező rész, mely a közös étkezésektől, a pihenésen át, a közös játékokig ideális helyszínt biztosít.

Az Édes Harmat nevű apartman rész mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas. 2 szobában 6 fő fér el kényelmesen
(2 emeletes ágy és két egyszemélyes ágyon), saját, jól felszerelt konyha és tágas fürdőszoba biztosítja az intimitást és a komfortot. Gyerekes családoknak ettől ideálisabb talán nem is létezik.
Jut eszembe gyerekes családok.. Saját tapasztalatból tudom, mit jelent felpakolni gyerekekkel több napra. Mi ezt megkönnyítve biztosítunk mosási, szárítási és vasalási lehetőséget, szárítógép használatot. Emellett a kisgyerekesekre etetőszéktől kezdve, bilin, fellépőn át, utazóágy és fürdető kád is vár. Ugye csökken a poggyász mérete?

De mi legyen a reggeli?! Mit szólnátok egy ízletes, frissen sütött, házi szalonnából készült „kakastaréjhoz” és hozzá friss házi tükörtojáshoz? Zöldséget mellé, de csak a kertből. Fantasztikus minőségű tejtermékeket, joghurtot és sajtokat egy közeli sajtkészítő mestertől? Vagy omlós és ropogós melegszendvicset, esetleg könnyű és lágy tojásrántottát házi tojásból? Nálunk mindezt megtalálod! Kaptárlevegős faházunk egyedülálló Magyarországon, mely a teljes kikapcsolódást segíti elő. 1 000 000 méhecske zsong alattad, mégsem szúrnak meg. Jó igaz? Az idegrendszert kikapcsolja, feltölti, az asztmásokon segít, az érdeklődőknek egyedülálló élményt nyújt. Infraszauna használatra is van lehetőség szállásunkon!

Apiterápiás központunkban pedig igény szerint méhméreg terápiát, csontkovácsolást, numerológiai elemzést, életmód tanácsadással egybekötött egészségügyi állapotfelmérést is igénybe tudnak venni, előre egyeztetett időpontban.
Az izgalmakat kedvelő, újdonságra vágyó vendégeinket várjuk a Mézmúzeumban is, ami a szállástól 30 méterre található.

Baráti üdvözlettel:
Mézes GergőSzálláshelyünk OTP, MKB és K&H Szépkártya elfogadóhely.
ember

1 Fő részére

8000 Ft/1fő/1éj/szoba
11800 Ft/1fő/2éj/szoba 2020.01.01-től árváltozás
8000 Ft/1fő/1éj/szoba
13000 Ft/1fő/2éj/szoba
2ppl

2 Fő részére

16000 Ft/2fő/1éj/szoba
23600 Ft/2fő/2éj/szoba
2020.01.01-től árváltozás
16000 Ft/2fő/1éj/szoba
26000 Ft/2fő/2éj/szoba
3ppl

3 Fő részére

22000 Ft/3fő/1éj/szoba
31600 Ft/3fő/2éj/szoba 2020.01.01-től árváltozás
22500 Ft/3fő/1éj/szoba
36000 Ft/3fő/2éj/szoba
kids

Gyermekeknek

0-2,99 éves korig ingyenes
3-10 éves kor között
4500 Ft/gyerek/éj

2020.01.01-től árváltozás
0-2,99 éves korig ingyenes
3-9.9 éves kor között
5000 Ft/gyerek/éj

Vendégház

Minimum 2 éjszaka
82000 Ft/éj helyett
69000 Ft/éj

2020.01.01-től árváltozás
Minimum 2 éjszaka
93000 Ft/éj helyett
75000 Ft/éj

Lemondási feltételek:

- A szállást ingyenesen lemondhatja az érkezést megelőző 14 napig. A teljes ár 50%-a fel lesz számítva, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 14 napon belül.
- Ha az érkezés napján történik a lemondás, úgy a teljes foglalási összeg kifizetendő.
- A foglalást követően, előzetesen fel lesz számítva a teljes ár 50%-a, melyről előlegszámlát küldünk minden esetben.

A Mézes Vendégház csomagajánlatai

Páros csomag 5 éjszakás tartózkodással

Két személy részére az 5. éjszaka ajándék!

Maradjon nálunk kicsit hosszabban! Párosan szeretné élvezni a környék adta élményeket? Foglaljon le 4 éjszakát, miután az ötödiket ajándékba adjuk!

Kiváló alternatíva egy hosszú hétvégére!Pár kép a vendégházról

parallax background

Ha turistaként érkezik, csodálatos környéket fedezhet fel

BOLDOGKŐVÁRALJA

boldogkői vár; Péchy-Zichy-kastély; Szent Kereszt felmagasztalása Római Katolikus templom; Sírbolt, avagy Kripta; Istenszülő születése Görög Katolikus templom; Szent Donát Kápolna, Bestillo Pálinkaház; A településen áthalad az Országos Kéktúra;
ERDŐBÉNYE

Szirmay Kastély; Béres Szőlőbirtok és Pincészet, tengerszem

FÜZÉR

Füzéri vár; Tájház; Szent István Római Katolikus templom (román kori és barokk résszel); Református templom (kazettás mennyezettel)

GÖNC

Huszita-ház; Pálffy-kastély; Károli Gáspár szobra a Református templom kertjében; Régi zsidó temető; Károli Gáspár Múzeum és Biblia kiállítás a Református templom mellett

KASSA

Szent Erzsébet-dóm; Zenélő szökőkút a harangjátékkal; Domonkos temploma; Ferences templom; Evangélikus templom; Görög Katolikus templom; Kálváriatemplom; Kelet-szlovákiai Múzeum; Dinopark; Kassafürdő; Orbán-torony; Rodostói ház

REGÉC

Regéci vár; Római Katolikus templom; Görög Katolikus templom

SÁROSPATAK

Sárospataki vár (Rákóczi-vár, reneszánsz lakótorony, Perényi-loggia); Sárospataki Képtár; Domján-ház; Római Katolikus Egyházi Gyűjtemény; Református Kollégium Tudományos Gyűjteményeinek Múzeuma; Szinyei-ház; Tengerszem; Trinitárius kolostor; Vártemplom és rotunda; Sárospatak Város Termálfürdő és Camping; Jezsuita kolostor; Ferences kolostor

SÁTORALJAÚJHELY

Waldbott-kastély; Barokk stílusú városháza; Szent István király római katolikus főplébánistemplom; Teitelbaum Mózes csodarabbi sírja; Magyar Kálvária emlékmű a Szár-hegyen; Pálos-piarista templom és kolostor, Rákóczi-kápolna; Magas-hegyilibegő; Zenélő szökőkút; Zempléni Magyarok Háza; Kelet-közép Európa leghosszabb bob pályája; Zemplén Kalandpark; Mozdonybontó

SZÉPHALOM

Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok (Mauzóleum) és sírkert;
A Magyar Nyelv Múzeuma

SZERENCS

Rákóczi-várkastély; Cukormúzeum; Képeslap-múzeum; Játék-múzeum; Községi Fürdő

TARCAL

Borospincék; Szent-Teréz Kápolna; Jézus szobor; Basilicus Borkultúra Központ; Bánya-tó; Római Katolikus templom, Református templom; Zsinagóga

TÁLLYA

Római Katolikus templom; Református templom; Evangélikus templom; Vár romjai; Rákóczi-kúria (17. század); Maillot-kastély; Közép-európai Művészeti Gyűjtemény (a Maillot-kastélyban); Balogh-kúria; Postaház; „Európa közepe” szobor; Lavotta János síremléke; Encsy-gyűjtemény (ásványok, fosszíliák, őskori leletek)

TELKIBÁNYA

Vártemplom, Kopjafás temető; Jégbarlang; Érc- és Ásványbányászati Múzeum; Konczfalva romjai; Szent Katalin ispotály és kápolna; Károlyi-vadászkastély

TOKAJ

Borospincék, Kulturális és Konferencia Központ (egykori zsinagóga); Paulay Ede Színház; Tokaji Galéria (egykori ortodox templom); Tokaji Múzeum; Tokaji Borok háza; Jézus Szíve templom, Görög Katolikus templom; Városháza; Finánc-dombi kilátó; Erzsébet királyné hídja; Rákóczi-Dessewffy kastély; Rákóczi Pince; Széchenyi sétány; Rákóczi-kút

VIZSOLY

Mézmúzeum; Református templom, a „Vizsolyi Biblia”; Mantskovits Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum; „Bortól a Bibliáig” című kiállítás a Református templom melletti Vincellér Házban; Római Katolikus templom; Görög Katolikus templom – egyedülálló ikonosztázia

Meghívó Önnek és családjának


Látogasson el hozzánk és kapcsolja ki a hétköznapok zaját! Vendégházunkban apiterápiás kezeléseket vehet igénybe, vagy felfedezheti hazánk legszebb tájait, a Zemplén hegységben.

A foglalási díjak pontosítása és a foglalás idejének rögzítése céljából, részletesebb információkért írjon üzenetet vagy hívjon telefonon!

Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatásban leírtakat.

 

Különleges méz élmény, tiszta ízek, egészséges gasztronómia. Látogasson el hozzánk és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

Ezekkel várjuk Önt, barátait, családját:


Lepd meg párodat egy 2 éjszakás kikapcsolódással a Mézes Vendégházban!
Klassz ajándék karácsonyra, igazi élmény, amire örökké emlékezni fog! - Igénybe vehető, januártól!
Klassz ajándékötlet
karácsonyra!
1000 Ft BÓNUSZ AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ
Ennyivel kevesebb a számla, vagy több méz fér az árba!
Ha legalább 8000 forintért vásárol.
Kérje a kuponkódot, vásárláskor pedig érvényesítse a pénztár oldalon.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat

Elfogadom, hogy a mezesgergo.hu e-mailt küldjön nekem