Vizsoly szállás
szállás Vizsolyban
szállás Vizsoly

Pihenjen nálunk, élvezze a zempléni csodákat!

Mézes vendégház Vizsolyban

Ha egy különleges és stílusos vendégházat keresel Vizsolyban, nálunk jó helyen jársz. Teljesen felszerelt, gyermekbarát szállásunkon minden adott, ami egy pihentető kikapcsolódáshoz kell. Hatalmas udvarunkon találsz játszóteret, trambulint, finn szaunát, dézsát, sókamrát és egy egyedülálló kaptárlevegős (apiterápia) faházat is, ami gyógyír nemcsak a testnek, de a léleknek is.

Szálláshelyünk OTP, MKB és K&H Szépkártya elfogadóhely.

Kényelmes, jól felszerelt vendégházunk várja Önt is!

Szobák, apartman

Vegyes Virág apartman

Akác szoba

Ft10,500 fő/éj

Hárs szoba

Ft10,500 fő/éj

Napraforgó szoba

Ft10,500 fő/éj

Teljes Vendégház

Ft140,000 fő/éj

Zemplén gyönyörű!

Vendégeink mondják

“Pár napot töltöttünk Gergőék vizsolyi szállásán a Mézes Vendégházban. A vendéglátás nagyszerű, a mézmúzeum csodálatos. Zemplén gyönyörű! Sikerült meglátogatni pár csodáját, ehhez a vendégház kiváló kiindulópont!”

Nagyidai LászlónéBudapest

Tekintse meg a Mézes vendégházról készített képeket!

kaptárlevegős faház, apiterápia

Különleges ajánlat vendégeink számára!

Kaptárlevegős faház

A faház aljában kaptárak vannak elhelyezve. A méhek csak kifelé repülnek, befelé védve van a tér, csak kaptárlevegő, a koncentrált méz illat, és a propolisz – gyanta – illóolaj áramlik be.

A méhkaptárban található levegőt régóta használják betegségek gyógyítására. A méhkaptár levegőjének közvetlen belélegzése jelentős javulást eredményez a légutak betegségeinél, szív- és keringési betegségeknél, túlérzékenységek, allergiák és az immunrendszer betegségeinél, köhögés, bőrkiütések, szorongás, alvászavar esetén. Ha nálunk jár, próbálja ki Ön is!

Itt talál bennünket!

Érdeklődj szabad időpont után