A méhészet megálmodója

Molnár Gergely vagyok,

avagy a vásárokon rám ragasztott Mézes Gergő néven ismerhet. 12 éves korom óta foglalkozom méhekkel. Apukámmal és szintén méhész húgommal együtt hárman gondoskodtunk a méhekről, és arról, hogy Ön is egészséges, ámulatos ízvilágú magyar mézet tehessen a család asztalára.

Molnár Gergely méhész, Méhész Gergő

Díjak, elismerések

Mesterméhész

22 évesen mesterméhésszé avattak, ami azért is volt olyan megtisztelő, mert az országban én voltam a legfiatalabb, aki megkapta ezt a díjat.

Év Méhésze

2008-ban megválasztottak az Év Méhészének, amire rendkívüli módon büszke vagyok, mivel nagyon erős mezőnyből jutott nekem ez a megtisztelő cím. 

Év Kiváló Méhészete 2016

Ez igazán nagy elismerést jelent, mivel, hogy a címre a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett.

Mézmúzeum és saját Márka

Élményt nyújtó önálló brand

Vizsolyi méhészetünkben magunk gyűjtjük a virágport, a propoliszt, a méhpempőt, illetve a méhviaszt is, amit sok területen tudunk hasznosítani. 2015 óta méhanyaneveléssel is foglalkozunk, ami a méhészet egyik legcsodálatosabb része. Saját méztöltő üzemmel rendelkezünk, ami nagy segítséget jelent, hogy az általunk megtermelt mézet üvegekbe tudjuk zárni, így értékesítve azt.

Mézmúzeum, Mézes Gergő
Mézes Gergő Mézmúzeum

A méhészet csodálatos, a méhek világának komplexitása, a természet és a méhek közötti összhang és egymásrautaltság lenyűgöző. Ezt érzékelhetik mindazok, akik ellátogatnak a Mézmúzeumba.

A betérők mézeket kóstolhatnak, és megismerkedhetnek a méhészkedés történetével, régi méhészeti eszközökkel, kipróbálhatják a szakma alapfogásait, s akár saját mézet is „pörgethetnek”. Az interaktív méhészeti lehetőséget kínáló múzeum szeretettel várja az iskolásokat, felnőtt csoportokat, nyugdíjasokat, családokat, párokat és minden természetszerető érdeklődőt.

méhész élményprogram, Mézes Gergő

testközelben

Méhész élményprogramok

Felejthetetlen méhészélményt szerezhetsz hozzánk ellátogatva. Megmutatom és elmagyarázom, hogyan különböztetheted meg a méhanyát a dolgozótól. Megismered mivel táplálkoznak a méhek, hogyan élik mindennapjaikat, mit jelent az anyanevelés.

Akár magad is beszállhatsz, rövid időre valódi méhésszé változhatsz, s az itt szerzett tapasztalatok után másként fogod látni a méheket. Amit ajánlok, az klassz szórakozás, ugyanakkor szemléletformáló, élménydús kitérő a méhek és a méhészet világába.

Jó szívvel biztatlak! Ha a környéken jársz, térj be Vizsolyba a Mézmúzeumba! Ha pedig szállásra is szükséged van, szeretettel számíthatsz Mézes Vendégházunkra.

méhész élményprogram, Mézes Gergő
méhész élményprogram, Mézes Gergő

https://www.youtube.com/watch?v=9KlnG8r5g7U