Röviden vendégházunkról

Miért választanak minket egyre többen? Igazán otthonos, szeretettel teli miliő fogadja a Hozzánk érkezőket. Nyugodt környezet, tiszta levegő és izgalmas méhészet, illetve a környékbeli látnivalók hosszú sora vár felfedezésre.

Számunkra fontos volt, hogy legyen hely közösen időt tölteni, főzni, társasjátékozni, az udvaron legyen lehetőség focizni, tollasozni, fogócskázni, bográcsozni, jól érezni magukat a vendégeknek, időt, valódi figyelmet fordítani egymásra. A felnőtteket dézsakád, sókamra finn- illetve infraszauna várja, míg a gyermekeknek jól felszerelt játszótér biztosítja az önfeledt kikapcsolódást. Szerettünk volna egy hangulatos, ízlésesen berendezett, otthonosságot kölcsönző helyet biztosítani azoknak, akik minket választanak. Azt gondolom, ezt sikerült megvalósítani itt, Vizsolyban.

Vendégházunkban egy térből nyílnak az emeleti szobák és az apartman rész. Szobáink nevüket mézfajtákról kapták, mindegyik kétágyas, és saját fürdőszobával rendelkezik, igény szerint pótágyazhatóak. Napraforgó szobánkat a lenyugvó nap fénye aranyozza be, így a narancssárga és a napsárga az uralkodó szín. Akác szobánkban a lila és a fehér hódít, két fő részére, pároknak ideális. Hárs szobánkban pedig az élénk zöld és a citromsárga adta frissesség honol. A szobákhoz egy minden eszközzel ellátott, tágas konyha tartozik, melyben víztisztító is van, illetve egy 30 m2 területű nappali-étkező rész, mely a közös étkezésektől, a pihenésen át, a közös játékokig ideális helyszínt biztosít.

A Vegyes virág apartman mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas. 2 szobában 6+1 fő fér el kényelmesen (2 emeletes ágy és két egyszemélyes ágy, valamint egy kanapéágy), saját, jól felszerelt konyha és tágas fürdőszoba biztosítja az intimitást és a komfortot. Gyerekes családoknak ettől ideálisabb talán nem is létezik.

Szállóvendégeinknek, igény esetén biztosítunk mosási, szárítási és vasalási lehetőséget, szárítógép használatot. Emellett a kisgyerekesekre etetőszéktől kezdve, bilin, fellépőn át, utazóágy és fürdető kád is vár.

Kaptárlevegős faházunk egyedülálló Magyarországon, mely a teljes kikapcsolódást segíti elő.
1 000 000 méhecske zsong alattad, mégsem szúrnak meg. Az idegrendszert kikapcsolja, feltölti, az asztmásokon segít, az érdeklődőknek egyedülálló élményt nyújt.

Az izgalmakat kedvelő, újdonságra vágyó vendégeinket várjuk a Mézmúzeumban is, ami a szállástól 30 méterre található.

A dézsakád felfűtéséhez minimum 7 óra szükséges, így kérem, minden esetben előre szíveskedjenek jelezni igényüket, de legkésőbb aznap reggel 9 óráig. Dézsakád és finnszauna használata 10 000 ft / alkalom.

Baráti üdvözlettel:
Mézes Gergő

Szálláshelyünk OTP, MKB és K&H Szépkártya elfogadóhely.

Ilyen a vendégházunk:

Áraink

1 Fő részére

8.000 Ft/1fő/1éj/szoba
13.000 Ft/1fő/2éj/szoba

2 Fő részére

16.000 Ft/2fő/1éj/szoba
26.000 Ft/2fő/2éj/szoba

3 Fő részére

22.500 Ft/3fő/1éj/szoba
36.000 Ft/3fő/2éj/szoba

3 Fő részére

0-2,99 éves korig ingyenes
3-9.9 éves kor között
5.000 Ft/gyerek/éj

Vendégház

Minimum 2 éjszaka
85.000 Ft/éj

Lemondási feltételek:

A vírushelyzetre való tekintettel most bármikor díjmentesen visszamondhatja foglalását.

Lemondási feltételek:

A vírushelyzetre való tekintettel most bármikor díjmentesen visszamondhatja foglalását.

– A szállást ingyenesen lemondhatja az érkezést megelőző 14 napig. A teljes ár 50%-a fel lesz számítva, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 14 napon belül.
– Ha az érkezés napján történik a lemondás, úgy a teljes foglalási összeg kifizetendő.
– A foglalást követően, előzetesen fel lesz számítva a teljes ár 50%-a, melyről előlegszámlát küldünk minden esetben.

Csodálatos látnivalók a környéken

Meghívó Önnek és családjának

Látogasson el hozzánk és kapcsolja ki a hétköznapok zaját! Vendégházunkban apiterápiás kezeléseket vehet igénybe, vagy felfedezheti hazánk legszebb tájait, a Zemplén hegységben.

A foglalási díjak pontosítása és a foglalás idejének rögzítése céljából, részletesebb információkért írjon üzenetet vagy hívjon telefonon!

    Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatásban leírtakat.

    A vendégház mellett megtalálható Mézes Gergő méhészete és az országban egyedülálló Mézmúzeum is!

    Ha nálunk száll meg, akkor megannyi élmény várja.