height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=923478352410825&ev=PageView&noscript=1"

Alkoholmentes propolisz 30 ml

2500 Ft

A propolisz különleges vírus és baktériumölő hatású, természetes anyag, melyet a méhek gyűjtenek és mi oldatot készítünk belőle.

Most új eljárással, alkohol nélkül is el tudjuk készíteni a propoliszt. Így bárki szedheti akit eddig zavart az alkoholos íz. Illetve az ilyen formában elkészített propolisz a gyerekeknek is nyugodtan adagolható.

Leírás

A propolisz különleges vírus és baktériumölő hatású, természetes anyag, melyet a méhek gyűjtenek és mi oldatot készítünk belőle.

Most új eljárással, alkohol nélkül is el tudjuk készíteni a propoliszt. Így bárki szedheti akit eddig zavart az alkoholos íz. Illetve az ilyen formában elkészített propolisz a gyerekeknek is nyugodtan adagolható.

A propolisz tinktúra használata:

A legtöbb és legsikeresebb gyógyulást a gyulladásos megbetegedéseknél tapasztalták. Gyomorbélhurut, torokgyulladás, légcsőhurut, fogíny betegségek, reumatikus fájdalmak és rákos megbetegedések. Vírusos gyomorbetegségeknél, gyomor- és nyombélfekélynél, gombás szájüreg betegségeknél, tályogok, lábgombásodás és bőrkeményedések gyógyításánál nagyon hatékony.

Tapasztalatok alapján a propolisz migrén, Parkinson-kór, vérkeringési zavarok, ideggyulladás, bőrbántalmak, gyulladásos fájdalmak csillapítására is jól használható.

Propoliszra érzékenyek nem fogyaszthatják!

A tinktúra alkalmazása eddig az alábbi megbetegedések gyógyításában bizonyult jónak:

 1. Az összes belgyógyászati fertőzésnél, melyek lázas állapotokat idéznek elő a pácienseknél naponta 3x 30 cseppet.
 2. Napi 20 csepp immunerősítés céljából mézbe keverve, esetleg kockacukorra csepegtetve.
 3. A női változó kor környékén, egy éven keresztül naponta 1x 10 csepp.
 4. Prosztatagyulladásoknál bevált gyógyszer naponta 1x 30 csepp.
 5. Magas vérnyomásnál (hypertonia) naponta 1x 30 cseppet gyógyulásig.
 6. Vese-és májgyulladásnál jó eredménnyel használható. Naponta 2x 40 cseppet, 1 dl meleg vízben. Minden második nap kihagyandó. Gyógyulásig használjuk.
 7. Torokgyulladásnál, meghűlésnél, szövődmények elkerülése céljából, naponta 40 cseppet 2 dl meleg vízben (vagy 2x 20 cseppet 1dl meleg vízben), és naponta többször gargalizálhatunk a propoliszos vízzel.
 8. Gyomor- és nyombélfekélyeknél 1 dl meleg vízhez 40 csepp propolisz tinktúrát adunk és éhgyomorra megisszuk.
 9. Tyúkszemek és bőrkeményedéseknél tinktúrába mártott vattacsomót a fájós helyre helyezünk lehetőleg alvás előtt. Többször ismételjük. Nappal szappanos szaliciles propolisz kenőcs alkalmazható. (Vigyázat: napokig a bőrkeményedés fokozottan fáj.)
 10. Bőrdefektusoknál, bedörzsöljük a megbetegedett helyeket tinktúrával. A problémás bőrterület gyorsan gyógyul. (Más esetekben kenőcsbe kell csepegtetni a propoliszt és úgy bekenni vele a bőrt.)
 11. Gyomorfájdalmaknál megiszunk 1 dl meleg vizet, melybe 50 csepp tinktúrát csepegtetünk. A fájdalmak gyorsan elmúlnak. Ez az oldat bélparaziták ellen is eredményes.
 12. Fogfájdalmaknál egy kis vattacsomócskát tinktúrába mártunk és a fájós fogra helyezzük. (Tiszta propolisz beteg fogínyre, fájós, lyukas fogra helyezve gyulladást gátló és fájdalomcsillapító hatást fejt ki.)
 13. A tinktúra öreg sebre, felfekvéseknél is jól használható, ha a helyet először megmossuk apróbojtorján főzettel és azután, többször propolisz tinktúrával bekenjük. Rövid idő után megszűnik a vizenyősség, a fájdalmas felfekvéseket és sebeket meggyógyítja.
 14. A tinktúra I. fokú égési sebekre is használható, ahol növényeredetű és szintetikus gyógyszerek nem érnek el eredményt.
 15. Fülgyulladásnál, naponta 1×1 cseppet vattára csepegtetve, mindkét fülbe betenni. A gyulladás napokon belül elmúlik, kellemes melegséget lehet érezni és szinte azonnal csillapítja a fájdalmat.