Fülgyertya (6 db)

2400 Ft

A tölcsér alakú gyertyákat a testre helyezve több betegséget is kezelni lehet. Az általunk kínált termék természetes méhviaszból készült. A testgyertyákkal történő kezelés egy teljesen természetes gyógyítási módszer, melynek használata egyszerű. Nem egy sima hétköznapi gyertyáról van szó, hanem egy üreges, méhviasszal átitatott szövetből készült gyertyáról. Gyógyhatását az égés során keletkező enyhe hő- és vákuum hatással éri el.

Elfogyott

Leírás

Kiknek javasolt a fülgyertyázás?

Szabadban dolgozóknak, poros környezetben dolgozóknak, vízi sportot űzőknek, fülbetegségekben (pl. gyulladás, dugulás) szenvedőknek, allergiásoknak, valamint túlzott fülzsírtermelés esetén.

Mikor nem tanácsos fülgyertyát használni?
Fülműtétek után, ciszták esetén, dobhártyasérülés, mesterséges dobhártya, füldaganat esetén, illetve akut gyulladás a fülben vagy az arcüregben, valamint magasvérnyomás esetében.
Pozitív hatása: javítja a hallást, csökkenti a fül és a melléküregek nyomását, fülzsírkiürítő hatása van, egyensúlyproblémákra, fülcsengésre, fülfertőzések, gyulladások gyógyulásában segít. Általánosságban elmondható, hogy nyugtató és relaxáló hatással bír.

A fülgyertya használata ajánlott: Testi fájdalmak csillapítására, anyagcsere zavarok esetén, energiablokkok oldására, fejfájásra, migrénes panaszokra, feszült állapotok pl. stressz, idegesség csökkentésére. Valamint mozgásszervi panaszokra, méregtelenítés elősegítésére is használhatjuk.