Szárított virágpor

1800 Ft4000 Ft

A virágpor szupertáplálék, ami a nyersrost kivételével minden szükséges tápelemet tartalmaz.

Leírás

A virágpor szupertáplálék, ami a nyersrost kivételével minden szükséges tápelemet tartalmaz. A pollen legfőbb értékét az aminosavak adják. A 22 ismert aminosavból 20 féle megtalálható benne.

A virágpor vitaminokban gazdag méhészeti termék, növényi fehérjéket és enzimeket is tartalmaz.

Mivel a méhek előnyben részesítik a nagyobb fajsúlyú virágporokat, nem gyűjtik azokat, amelyek sokáig a levegőben lebegve az emberekben allergiát válthatnak ki.

A virágpor elsősorban roboráló hatású, a kimerült, operáció utáni, a lábadozó, a szülés utáni embereknek kiváló választás. A fogyni kívánó 30 perccel étkezés előtt vegyen be 1 evőkanálnyi virágport, és utána kevesebbet kíván enni.

A rendszeres virágporfogyasztás folyamatosan biztosítja a szervezet ellenálló képességét és a magas szintű teljesítményt. Jó hatással van a vérképre, véd a hiánytünetek ellen, elősegíti a figyelem és az emlékezés tartósságát.

Természetgyógyászatban eredményesen használják különféle öregségi betegségek, májkárosodás, prosztata-daganat, keringési és vérellátási zavarok, besugárzási kezelések ártalmai csökkentésében.

Ajánlható sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, a tanulásban elfáradt gyerekeknek.

A megfelelő mennyiségű pollenfogyasztás jó közérzetet, fokozott aktivitást biztosít.

Jelentős triptofán tartalma miatt ( mely esszenciális aminosav, vagyis a szervezet nem tudja előállítani, ezért a táplálékkal kell bevinni) alkalmas hajhullás ellen. A virágpor körömerősítő hatása kiemelkedő.

Alkalmas lehet a magas koleszterinszint csökkentésére. Rövid idő alatt érvényesül a hatása a nemi aktivitásra, férfiaknál, nőknél egyaránt. A virágpor áldásos hatásait versenylovak, versenyagarak, valamint fogságban tenyésztendő madaraknál is lehet hasznosítani.

Adagolása: napi egy kávés kanálnyi 1 hétig, majd fokozatosan növelve az adagot, egy evőkanálni virágpor naponta, mely joghurtba, mézbe, turmixba keverve fogyasztandó, de akinek nagyon nem ízlik, esetleg egy pohár vízzel is leöblítheti.

Pollen allergia esetén alkalmazása a következő: október közepén kezdje el, első héten minden nap 1db szemet, 2. héten 2db szemet, ezt hetente emelve egészen tavaszig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük