Nehéz a mézet megbánni. Szereti, mint galamb a mézes búzát. Mosolyog, mint a mézeskalács. – Csupán néhány régi magyar szólás, mondás, melyek a mézre, annak édességére, kiválóságára utalnak. Az utóbbi évtizedekben azonban méltatlanul a hátsó polcra került ez a különleges alapanyag, ezért a konyhaművészet terén is jeleskedő Rúzsa Magdi énekesnő és Vida József bankár úgy döntöttek, kiteszik a mézes-bödönt a konyhapultra, és harmadszor is sütni-főzni fognak a mézzel. A Zümmögés a konyhában sorozat immár harmadik része – a korábbi kötetek hagyományos és különleges, valamint ínyenc és egészséges ételei után – egy valódi desszertgyűjtemény. A szerzőpáros klasszikus és ínyenc finomságokat kínál mézzel készítve, így például a klasszikusok közül képviselőfánkot, répatortát, márványszeletet, míg az ínyencségek közül mille-feuille-t, panna cottát, vagy a közkedvelt brownie-t. A receptek mellett az olvasók ezúttal is megismerhetik négy újabb magyarországi méhészet alapítóját, munkájuk szépségét, sajátosságait, örömeit, izgalmait a velük készített interjúkból.
Kapcsolódó termékek
Egyéb
2500 Ft – 4000 Ft
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
1500 Ft
Értékelés: 5.00 / 5
1500 Ft
Ajándéktárgyak
400 Ft
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki